- Rådgivning -

Vitamin- og mineraltest

- Biopat Silke Due -​

Vitamin- og mineraltest i Rødby

Vitamin- og mineraltesten er en miniudgave af den biopatiske konsultation. Jeg bruger kinesiologien til at teste din krop på alle mine vitamin- og mineralampuller for, at vi kan danne os et overblik over, hvad din krop har behov for.

Testen varer omkring 20 minutter og giver altså kun et kursorisk indblik i kroppens behov, men den kan stadig være nyttig, enten som indledende konsultation for at finde ud af, om der skal mere til for at komme i mål med helbredet, eller for at give dig en pejling på enkelte ting, du kan gøre anderledes for at bevare et godt helbred.

Vi starter altid med en kort indledende samtale, både så jeg kan danne mig et overblik over dine behov og dit helbred, men også, så vi kan få forventningsafstemt. Kommer du med hele bagagen fuld af medicin og sygdomme, er det ikke sikkert, at jeg kan få dig helt på rette spor alene ved en vitamin- og mineraltest, men det er et sted at starte. Efter samtalen udfører jeg den kinesiologiske test sammen med dig, så vi kan se, hvad din krop reagerer på.

På grundlag af det, du fortæller, og de næringsstoffer, du reagerer på, vil jeg stille en række relevante spørgsmål, som også kan handle om din kost, din hverdagsrutine, om du er stresset, om du motionerer osv.

Til sidst får du en anbefaling på skrift med hvilke vitaminer/mineraler/små ændringer i din hverdag, du kan gøre for at afstedkomme et helbred i bedre balance.

Det tager som regel 20 minutter, og vi kan nå omkring det mest vigtige inden for denne tidsramme.

OBS! Har du været til en vitamin- og mineraltest med et helbredsproblem, og vil du gerne i biopatisk behandling efterfølgende, så frafalder førstegangsgebyret for den biopatiske behandling (250,-), da jeg så allerede er bekendt med dit problem og kan spare lidt tid på journalføringen.

- Vil du høre mere? -
Tidsbestilling til konsultation

Du kan altid skrive eller ringe til mig og bestille tid til en konsultation. Jeg er generelt fleksibel med tidspunkter, så vi finder en tid, der passer godt ind i din hverdag, uanset typen af konsultation. Behandling i klinik foregår i Kiropraktisk Klinik Rødby, hvor jeg har lokale.