- Rådgivning -

Online/telefoniske konsultationer

- Biopat Silke Due -​

Konsultation hvor end, du er

Hvis du af forskellige grunde ikke kan komme til mig på klinikken, eller du blot helst vil føre konsultationerne online/telefonisk, så tilbyder jeg også dette. Nedenfor kan du læse om nogle af de konsultationstyper, jeg tilbyder online/telefonisk, og ellers er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om mulighederne.

- Kom bedre i balance -

Biopatisk konsultation online/telefonisk

En biopatisk online/telefonisk konsultation omfatter i princippet nøjagtigt det samme som en konsultation i klinikken, med undtagelse af den kinesiologiske test. Jeg sammensætter et behandlingsprogram til dig, som omfatter vitaminer, mineraler, fedtsyrer, aminosyrer, medicinske urter, probiotika, homøopati, kost, motion, meditation, stræk eller hvad end, der nu er behov for lige netop i din situation. Konsultationen varer i cirka 45 minutter, og jeg står gerne til rådighed med konsultationer både aften og weekend, hvis andre tidspunkter er umulige.

- Spis mere hensigtsmæssigt -

Kost- og ernæringsregulering online/telefonisk

Har du behov for hjælp til at komme ind i en sundere og mere afbalanceret kostrutine, men har du ikke mulighed for at komme ned i min klinik, så er en online/telefonisk kost- og ernæringsregulering måske løsningen for dig. Jeg tilbyder kvalificeret vejledning udi kost og ernæring. Jeg hjælper dig med at sammensætte din kost, så den hjælper dig med at fremme din sundhed. Jeg laver ikke kostplaner, da klienter ofte har svært ved at følge dem. I stedet giver jeg dig værktøjer til selv at kunne sammensætte sunde og velbalancerede måltider, som mætter og dækker dit næringsbehov. På den måde kan du langsomt glide ind i nye vaner og blive fortrolig med kunsten at spise sundhedsfremmende. Konsultationen varer cirka 30 minutter og kan gentages så ofte, som du føler det nødvendigt. Målet med kost- og ernæringsregulering er altid, at du skal blive i stand til selv at kunne forstå, analysere og udnytte din kost til din fordel.

- Forskellige typer konsultationer​ -

Familie- og gruppekonsultationer online/telefonisk

Har I lyst til at være flere, der bliver vejledt på én gang, for eksempel som en hel familie eller en gruppe mennesker med lignende udfordringer, så tilbyder jeg både biopatiske konsultationer samt kost- og ernæringsregulering for grupper. Udgangspunktet er det samme, at alle får individuel vejledning – men ofte er der meget læring for andre at hente med, når vi gennemgår den enkeltes udfordringer og løsningsmodeller. Derfor kan det være en god idé, hvis du ved, at der er flere end dig, som har behov for vejledning, at kontakte mig som gruppe. Varigheden af gruppekonsultationer varierer efter antal deltagere og kan max være 10 personer i en gruppe.

- Vil du høre mere? -
Tidsbestilling til konsultation

Du kan altid skrive eller ringe til mig og bestille tid til en konsultation. Jeg er generelt fleksibel med tidspunkter, så vi finder en tid, der passer godt ind i din hverdag, uanset typen af konsultation. Behandling i klinik foregår i Kiropraktisk Klinik Rødby, hvor jeg har lokale.