- Bio-Karma -

Viden

- Biopat Silke Due -​

Søgning efter svar

Ønsker du mere viden om mit felt? Udover, at du selvfølgelig altid er velkommen til at kontakte mig, har jeg lavet en fane om den forskning og de teorier, jeg anvender i min behandlingspraksis, hvor du kan læse mere. Du er også velkommen til at læse patientberetninger fra mine tidligere eller nuværende klienter.

- Forskning og teorier -

Forskningsresultater

Jeg går meget op i forskning på de forskellige præparater og grundlæggende teorier, jeg anvender i min behandlingspraksis. Meget af den information, som er til rådighed, er imidlertid svær for mange at gennemskue på grund af fagsproget, så jeg har samlet information omkring forskellige interessante emner i artikler, og omskrevet sproget til noget mere spiseligt, så alle kan være med.

- Hvad synes mine klienter? -

Patientberetninger

Hvis mine klienter har lyst til at fortælle om deres behandlingsproces og resultater, står der en blog til rådighed her på hjemmesiden, hvor jeg gerne lægger historierne op. Det er til gavn for alle, da kommende klienter kan være heldige at genkende deres egne problemer i tidligere patienters beretninger og derigennem finde den rette hjælp.

- Vil du vide mere?​ -

Spørg løs!​

Er du i tvivl om, hvorvidt det er en biopat eller en helt anden type behandler, du skal bruge? Jeg står altid til rådighed med svar på uforpligtende spørgsmål og grundlæggende vejledning og henvisning. Du kan kontakte mig på alle tidspunkter, og jeg svarer så snart, jeg har tid.

- Vil du høre mere? -
Tidsbestilling til konsultation

Du kan altid skrive eller ringe til mig og bestille tid til en konsultation. Jeg er generelt fleksibel med tidspunkter, så vi finder en tid, der passer godt ind i din hverdag, uanset typen af konsultation. Behandling i klinik foregår i Kiropraktisk Klinik Rødby, hvor jeg har lokale.