- Rådgivning -

Behandling

- Biopat Silke Due -​

Biopati – Kost & Ernæring – Øreakupunktur – Test

Jeg tilbyder forskellige typer behandling, som alle har fokus på at øge kroppens evne til at reparere sig selv – sådan, at du på sigt ikke vil have behov for behandling. Jeg tilbyder tre forskellige typer behandling, som arbejder på tre forskellige niveauer:

- Kom bedre i balance -

Biopati

Biopati er for dig, der gerne vil helt til bunds i de helbredsproblemer, du slås med. Behandlingen beror på forskning og fagets mange års erfaring udi komplementære behandlingsstrategier.

Vi gennemgår hvilke udfordringer, du har, jeg tester din krop kinesiologisk, og så opstiller vi et behandlingsprogram, der passer specifikt til dig, dit overskud, din pengepung og andre relevante omstændigheder.

Biopatisk behandling tager tid, da din krops egen reguleringsevne skal opbygges, så tålmodighed med dig selv og processen er nødvendig for et godt resultat.

- Spis mere hensigtsmæssigt -

Kost- og ernæringsregulering

Kost- og ernæringsregulering er for dig, der er interesseret i hjælp til at spise mere hensigtsmæssigt for dit helbred. Behandlingen beror på forskning, fagets mange års erfaring med kostregulering og valgfri måling af 12-16 forskellige helbredsparametre, som kan hjælpe med at motivere dig i din kostomlægning.

Vi gennemgår din nuværende situation, hvad du slås med af udfordringer både med kosten og helbredet, og derudfra får du specifik vejledning i relevante ernæringsfaglige punkter, som kan hjælpe dig mod en mere balanceret og sundhedsfremmende kost. Har du behov for opskrifter, står jeg klar med en masse forskellige forslag.

Kost og ernæringsregulering kræver en indsats fra din side, som jeg har erfaring med kan virke overvældende. Derfor tager vi det i det tempo, du kan overskue. Hvis du kun er klar til at ændre få ting, så er det dér, vi starter, og ikke med en total udskiftning af dine kostvaner.

- Berolig din krops reaktioner​ -

Øreakupunktur

Øreakupunktur er for dig, der har behov for lidt hjælp til at berolige eller kontrollere din krops reaktioner. Behandlingen beror på årtiers forskning og erfaring udi auriculoterapi kombineret med biopatisk faglighed.

Selve behandlingen består af traditionel kinesisk medicinsk (TCM) akupunktur eller auriculo semi permanent (ASP) akupunktur, alt efter hvad, der findes relevant. Selvom behandlingen kan medføre umiddelbar lokal smerte ved nålenes isætning, er det en meget effektiv terapiform netop mod smerter, men også en hel masse andet.

Øreakupunktur kan gentages dagligt, ugentligt eller månedligt alt efter behov, og behandlingen kan standses og genoptages, som det findes nødvendigt. For eksempel virker øreakupunktur godt på pollenallergi, hvis behandling startes en måned inden, pollensæsonen starter, og gives kontinuerligt i løbet af pollensæsonen, hvorefter behandling afsluttes indtil næste pollensæson.

Du skal forvente lidt ømhed i ørerne omkring nålene særligt de første par dage, men derudover er behandlingen uden gener.

- Få klarhed over din krop​ -

Vitamin- og mineraltest

Vitamin- og mineraltesten er en lille og komprimeret version af den biopatiske test. Jeg bruger kinesiologien som testmetode til at spørge din krop, hvad den selv mener, at den mangler af basale næringsstoffer. Jeg tester på 17 forskellige vitaminer og vitaminforstadier samt 9 forskellige mineraler og sporstoffer. Jeg tester eventuelt også på andre relevante næringsstoffer, hvis det fremgår af vores indledende samtale, at der er grundlag for at teste bredere end blot vitaminer og mineraler.

Denne lille test er for dig, som gerne vil vide, om der er noget særligt, din krop står og har brug for lige nu og her, for dig, som er sund og rask og gerne vil blive ved med at være det, eller for dig, som er i tvivl om, om du egentlig har behov for en større test. Det kan vi alt sammen få afklaret med den indledende samtale.

- Vil du høre mere? -
Tidsbestilling til konsultation

Du kan altid skrive eller ringe til mig og bestille tid til en konsultation. Jeg er generelt fleksibel med tidspunkter, så vi finder en tid, der passer godt ind i din hverdag, uanset typen af konsultation. Behandling i klinik foregår i Kiropraktisk Klinik Rødby, hvor jeg har lokale.