- Rådgivning -

Biopatisk behandling i Rødby

- Biopat Silke Due -​

Biopati i Rødby

Biopati er en komplementær behandlingsform, som har rødder i kinesisk medicin, europæisk folkemedicin og tysk heilpraksis. Desuden har biopatien udviklet sig meget siden 1960’erne og inddrager nu en hel masse forskning og undersøgelser for at underbygge og udvikle teknikker og kundskab udi naturmedicin.

Ved en biopatisk konsultation hos mig vil du kunne forvente en håndfuld forskellige terapiformer, som bliver skræddersyet til dine behov og dit overskud.

Almindeligvis begynder en konsultation med journalføring, hvor vi gennemgår de problemer, vi skal arbejde med, din sygdomshistorik og relevante familiære sygdomme, din generelle livsstil og måden, den påvirker dit helbred, og om der er nogle særlige elementer, jeg skal være opmærksom på. Derfor er det også en god idé, hvis du tager medicin, at have en liste med til mig, så jeg kan danne mig et overblik over, hvordan du pt. er i behandling. Det gør det noget nemmere for mig at undgå problematiske kombinationer af medicin og urter eller tilskud.

Efter journalføring foretager vi en kinesiologisk test. Kinesiologi er en testmetode, som blev udviklet af kiropraktorer i USA for godt 50 år siden. Jeg bruger refleksbuerne i din rygsøjle til at teste muskelresponset ude i bestemte muskler. De forskellige reaktioner, jeg får fra musklerne, fortæller noget om, hvordan din kropsenergi har det. Dog bruger jeg aldrig testresultaterne alene til at bygge behandlingen op efter. Det er altid journalen, der er den primære kilde til information.

Udover kinesiologiske test kan jeg også finde på at undersøge mobiliteten i specifikke led, hvis jeg finder det relevant i forhold til de symptomer, du beskriver. Det gør jeg for at undersøge, om der ligger mere mekaniske problemer til grund for dine symptomer.

Når journalen er optaget og den kinesiologiske test gennemført, opsætter vi i fællesskab en behandlingsplan til dig, som du er tryg ved og som du har overskud til at gå i gang med. Jeg er altså ikke nødvendigvis interesseret i at løse alle dine problemer på én gang, da det ofte kan være for meget at overskue og for mange forandringer at indarbejde – så vi starter dér, hvor behovet er størst, eller hvor det er mest relevant.

Hvis du er super overskudsmenneske og gerne vil det hele på én gang, er det selvfølgelig også i orden.

En behandlingsplan kan indeholde følgende elementer i en eller anden udstrækning og hvis det findes relevant:

 • Næringsstofterapi med vitaminer, mineraler og andre essentielle næringsstoffer
 • Urteterapi med medicinske urter
 • Symbioseterapi med probiotika (mælkesyrebakterier) og prebiotika (fibre)
 • Kost- og ernæringsterapi
 • Homøopati
 • Søvnregulering
 • Stresshåndtering
 • Triggerpunktterapi (TPT)
 • Øreakupunktur (TCM eller ASP)
 • Almen vejledning i krop og sundhed
- Beliggende i Rødby -​

Klinik i Rødby

Jeg har lokale hos Kiropraktisk Klinik Rødby på adressen Vestergade 15, 4970 Rødby, men det er også muligt for mig at komme hjem til dig – eller du kan komme til min hjemmeadresse ved særlig aftale.

- Konsultationstyper -​

Biopatiske behandlinger i Rødby

Jeg tilbyder fire forskellige løsninger på biopatisk behandling i Rødby:

 • Personlig vejledning og behandling
 • Familiekonsultationer
 • Gruppekonsultationer
 • Firmakonsultationer

Personlig vejledning og behandling er den type konsultationer, jeg laver flest af, men har du behov for, at hele familien får en samlet vejledning, som er designet til jer både individuelt og som en fungerende familie-enhed, så er det også en mulighed.

Hvis du står med en mindre flok af venner/bekendte/åndsfæller, som alle har lyst til en samlet vejledning med individuelle anbefalinger, er det en god måde at dele information, vejledning og støtte med hinanden, ved at booke en gruppekonsultation.

Er du interesseret i at få mig ud i dit firma til enkelt- eller gruppekonsultationer, står jeg gerne til rådighed med vejledning og behandling. Jeg kommer med alle mine testampuller og min briks, så al behandling kan foregå på din arbejdsplads. Derved sparer i tid og penge, foruden at I optimerer arbejdspladsens sundhed, mindsker sygefravær og øger modstandsdygtigheden mod stress.

- Vil du høre mere? -
Tidsbestilling til konsultation

Du kan altid skrive eller ringe til mig og bestille tid til en konsultation. Jeg er generelt fleksibel med tidspunkter, så vi finder en tid, der passer godt ind i din hverdag, uanset typen af konsultation. Behandling i klinik foregår i Kiropraktisk Klinik Rødby, hvor jeg har lokale.