- Rådgivning -

Kost og ernæring i Rødby

- Biopat Silke Due -​

Kost og ernæring i Rødby

Kost- og ernæringsregulering er mit tilbud til dig, som ikke har behov for den helt store omgang med naturmedicin, men som blot har lyst til at gøre noget godt for dig selv og dit helbred ved at kigge på det, du spiser. I kost- og ernæringsregulering vejleder jeg dig således, at du selv bliver i stand til at forstå og vælge fødevarer, som er sundhedsfremmende og energigivende for din krop, medens vi arbejder på at få udfaset de kostvaner, som er af sygdomsfremmende karakter. På den måde kan vi langsomt opbygge din krops evne til at reparere og vedligeholde sig selv uden behov for medicin.

Årsagerne til at søge hjælp til kost og ernæring er mange og behøver ikke kun at være på grund af vægttab. Har du således behov for hjælp til at få en ordentlig proteinsammensætning i kosten, er du bekymret for, om du får nok B12- eller C-vitamin, vil du gerne lære at spise mere plantebaseret, har du behov for at sænke kolesterolet eller blodtrykket, eller vil du gerne se hvor meget, du kan opnå blot ved at ændre lidt på kosten, så er jeg klar med vejledning.

For at følge din udvikling i processen med kostregulering, tilbyder jeg at måle en masse forskellige helbredsparametre i forbindelse med vejledning i klinikken. Hertil bruger jeg en TANITA-vægt, som automatisk måler følgende:

  • Vægt
  • Væskeprocent
  • Fedtprocent
  • Muskelmasse
  • Kropstype
  • Visceralt fedt
  • Knoglemasse
  • Basalmetaboliske rate
  • Kropsalder

Derudover kan jeg også tilbyde blodtryks- og kolesterolmåling.

Målingerne er ikke obligatoriske eller strengt taget nødvendige, men de kan være rigtig gode pejlemærker for den forandring, din krop gennemgår – og samtidig oplever jeg, at det er en god motivationsfaktor for mange af mine klienter.

Det egentlige fokus i vejledningen er altid på at tilrette dine kostvaner i et passende tempo, så du langsomt, men sikkert, bliver kørt ind i en sundhedsfremmende kostrutine, som føles naturlig og overkommelig. Har du kun overskud til at starte med at bytte ét morgenmadsprodukt ud med et andet og ikke overskud til selv at lave din morgenmad, så er det dér, vi starter. Har du energi eller behov for at gå all-in, så gør vi det. Det er i store træk dig, der sætter tempoet – jeg er der for at vejlede, svare på spørgsmål, finde alternativer og gode opskrifter og for at give dig et skub, når du har behov for det.

- Vil du høre mere? -
Tidsbestilling til konsultation

Du kan altid skrive eller ringe til mig og bestille tid til en konsultation. Jeg er generelt fleksibel med tidspunkter, så vi finder en tid, der passer godt ind i din hverdag, uanset typen af konsultation. Behandling i klinik foregår i Kiropraktisk Klinik Rødby, hvor jeg har lokale.