- Bio-Karma -

Events

- 27. april 2021 -

Sundhedens grundelementer

Lær om de fem søjler der holder vores velvære i topform, og hvad du selv kan gøre for at forbedre dit eget grundlag for et godt og solidt helbred.

I dette foredrag præsenterer jeg sundhedens fem grundelementer: Søvn, motion, kost, samvær og ro. Selvom det kan virke åbenlyst at det er disse, der er grundelementerne, og at selvfølgelig skal man sove, bevæge sig osv. for at have et højt niveau af velvære, så er det 99 ud af 100 gange også det, som vi mennesker ikke formår at respektere. Og når vi ikke respekterer vores behov for søvn, motion, kost, samvær og ro, så sætter vi en hel masse modstandskraft og helbred til.

I foredraget gennemgår jeg i et let forståeligt sprog forskellige forskningsresultater, som viser nøjagtigt hvor vigtig det er at have balance i grundelementerne og hvilke konsekvenser det får, når korthuset vælter og vi kommer ud af balance. Og du får selvfølgelig nogle gode råd med på vejen til at få styr på grundelementerne samt svar på spørgsmål som må opstå undervejs.

Estimeret varighed: 2 timer inkl. pause og spørgsmål

- Vil du høre mere? -
Tidsbestilling til konsultation

Du kan altid skrive eller ringe til mig og bestille tid til en konsultation. Jeg er generelt fleksibel med tidspunkter, så vi finder en tid, der passer godt ind i din hverdag, uanset typen af konsultation. Behandling i klinik foregår i Kiropraktisk Klinik Rødby, hvor jeg har lokale.