- Bio-Karma -

Events

- 1. juni 2021 -

Gongmeditation og orgelmusik 11/7

Kom til gongmeditation og orgelmusik i Nysted Orgelmuseum.

Vi starter klokken 15.00 og slutter 17.00. Du skal medbringe liggeunderlag, tæppe, pude, varmt tøj og hvad du ellers kan have behov for til to timers gongmeditation og afslapning.

Jeg begynder meditationen med en kort introduktion af gongerne og hvad du som deltager kan forvente i løbet af meditationen. Hvis du ikke har været med før kan du glæde dig til total afslapning i krop og sind. Gongernes buldrende lyde forhindrer dig i at glide ud af den meditative tilstand og påvirker dit nervesystem, så din afslapning bliver dybere og mere koncentreret.

Gongmeditation påvirker alle forskelligt, og nogle drømmer livlige drømme, medens andre nærmest besvimer. Nogle kan ikke holde det ud og må gå rundt for at kunne rumme det første gang, medens andre får liv i ellers halvdøde tæer, som ikke har kunnet mærkes i årevis. Nogle får pludselige smerter i gamle brud eller skader, hvorefter det løsner ved en varm fornemmelse og nogle får arbejdet meget på det underbevidste plan. Derfor kan jeg heller ikke fortælle dig nøjagtigt, hvordan det vil være for dig, men én ting er sikkert, og det er, at du vil få en oplevelse ud af det.

Deltagelse koster 100,- pr. person og kræver tilmelding på sms 22887793 eller mail silke.kkr@gmail.com. Betaling kan ske på dagen enten kontant eller over mobilepay.

Gongspil
- Vil du høre mere? -
Tidsbestilling til konsultation

Du kan altid skrive eller ringe til mig og bestille tid til en konsultation. Jeg er generelt fleksibel med tidspunkter, så vi finder en tid, der passer godt ind i din hverdag, uanset typen af konsultation. Behandling i klinik foregår i Kiropraktisk Klinik Rødby, hvor jeg har lokale.