- Bio-Karma -

Events

- 14. juni 2021 -

Spis dig til et langt og sundt liv

Lær om ernæringens indflydelse på dit helbred, og hvad du selv kan gøre for at forbedre dit eget, alene gennem kosten.

I dette foredrag præsenterer jeg viden om ernæring og nøglen til et langt og sundt liv, alene ved at spise de rette fødevare i de rette mængder. Kender du de blå zoner? De blå zoner findes fem forskellige steder i verden og er områder, hvor befolkningen bliver markant ældre, og lever i godt helbred længere end deres omkringliggende samfund. Og selvom disse zoner befinder og spredt udover hele verden, har deres måder at spise på og deres kultur omring mad enormt meget til fælles.

I foredraget gennemgår jeg i et let forståeligt sprog forskellige forskningsresultater, som viser nøjagtigt hvor stor indflydelse kosten har på vores helbred, og hvilke konsekvenser det har for dig, når du ikke får den korrekte næring. Jeg gennemgår også hvordan du selv kan redigere i din egen kost, for at opnå en bedre og sundhedsfremmende effekt af det du spiser, så du selv kan leve et langt og sundt liv.

Estimeret varighed: 1½ time med pause

- Vil du høre mere? -
Tidsbestilling til konsultation

Du kan altid skrive eller ringe til mig og bestille tid til en konsultation. Jeg er generelt fleksibel med tidspunkter, så vi finder en tid, der passer godt ind i din hverdag, uanset typen af konsultation. Behandling i klinik foregår i Kiropraktisk Klinik Rødby, hvor jeg har lokale.