Forskningsresultater

Jeg går meget op i forskning på de forskellige præparater og grundlæggende teorier jeg anvender i min behandlingspraksis. Meget af den information som er til rådighed er imidlertid svær for mange at gennemskue på grund af fagsproget, så jeg har samlet information omkring forskellige interessante emner i artikler, og omskrevet sproget til noget mere spiseligt, så alle kan være med.


Patientberetninger

Hvis mine klienter har lyst til at fortælle om deres behandlingsproces og resultater, står der en blog til rådighed her på hjemmesiden, hvor jeg gerne lægger historierne op. Det er til gavn for alle, da kommende klienter kan være heldige at genkende deres egne problemer i tidligere patienters beretninger og derigennem finde den rette hjælp.


Spørg løs!

Er du i tvivl om hvorvidt det er en biopat eller en helt anden type behandler du skal bruge? Jeg står altid til rådighed med svar på uforpligtende spørgsmål og grundlæggende vejledning og henvisning. Du kan kontakte mig på alle tidspunkter, og jeg svarer så snart jeg har tid. Se mere i fanemenuen ‘Spørg Løs!’