Foredrag – Kurser & Undervisning – Gong

Jeg tilbyder løbende forskellige kurser og undervisning, enten personligt eller gennem AOF.
Du kan finde mere information om de enkelte events i drop-down menuen. Nedenfor er en kort beskrivelse af hver type event.


Foredrag

Jeg er ivrig formidler og får god feedback fra folk som har deltaget ved mine foredrag. Jeg har pt tre forskellige forberedte foredrag du kan bestille, men jeg er også åben for henvendelser omkring foredrag vedrørende specifikke emner, som jeg kan sammensætte til dig, din forening, klasse m.m.


Kurser

Jeg tilbyder med mellemrum kurser enten personligt eller gennem AOF, og som regel med biopatisk sundhedsfagligt syn på specifikke eller brede problemstillinger. Aktive og kommende kurser slås op her på hjemmesiden under fanemenuen ‘Kurser’. Jeg tilbyder også undervisning i specifikke emner til relevante institutioner. Kontakt mig for at høre nærmere.


Gong

Har du behov for hjælp til at koble fra og slippe tankemylderet og uroen i kroppen efter en lang arbejdsuge? Så tilbyder jeg fyraftensgong for arbejdspladser, hvor jeg kommer ud og underholder med gongmeditation efter arbejdsdagen er slut. Du kan læse mere om det under fanemenuen ‘Gong’, eller kontakte mig for at høre nærmere.