Biopat Silke Due

Mit navn er Silke, jeg er uddannet Biopat og Naturopath IBM fra Institut for Biologisk Medicin i 2018.

Jeg arbejder til hverdag på Kiropraktisk Klinik Rødby, hvor jeg indgår i et lille behandlerteam af kiropraktor og massør/akupunktør foruden mig selv.
Qua mit tætte samarbejde med kiropraktor og massør er jeg velbevandret i at behandle bevægeapparatets lidelser ud fra et holistisk synspunkt, men min klientbase favner bredt, og jeg behandler også mange andre typer sygdomme og problematikker.

Jeg er pt i gang med at efteruddanne mig med en 2 års overbygning i autoimmune sygdomme, også udbudt på Institut for Biologiske Medicin. Herigennem bliver jeg i stand til at hjælpe klienter med almene og sjældnere typer autoimmune sygdomme, og lægge strategier i samråd med både klient, læge og andre typer behandlere.

Mine kerneværdier som behandler er høj grad centreret omkring individualisme. Det vil sige, at jeg altid forsøger at skræddersy et program til dig, som passer specifik til dine problematikker og behov. Jeg søger at være forstående, sensitiv og fremsynet, så de programmer jeg lægger, er nemme at følge, overskuelige og giver mening nøjagtigt for dig.
Jeg har også meget fokus på læring, i form af oplæring af mine klienter i essentielle koncepter som vil forbedre fx din forståelse af ernæring, hjælpe med din motivation og give dig redskaber til at løse problematikker selv. men også læring i form af egen-læring og indhentning af forskningsresultater, afprøvning af nye metoder m.m. som jeg akkumulere i forbindelse med konsultationer med klienter. Jeg har taget en uddannelse, men det gør mig ikke til orakel, og jeg tager gerne alle åbne læringsmuligheder til mig.

Jeg er selvfølgelig underlagt GDPR og almen tavshedspligt som behandler. Jeg er også underlagt hygiejnekrav og gældende corona restriktioner, ligesom klinikken jeg arbejder på.

Jeg er desuden uddannet Cand. Mag. i Anvendt Kulturanalyse fra Københavns Universitet i 2018, med speciale i vestlig medicinsk kultur og troværdighedspraksisser.