Vitamin- og mineraltesten er en miniudgave af den biopatiske konsultation. Jeg bruger kinesiologien til at teste din krop på alle mine vitamin- og mineralampuller, for at vi kan danne os et overblik over hvad din krop har behov for.

Testen varer omkring 20 minutter og giver altså kun er kursorisk indblik i kroppens behov, men den kan stadig være nyttig, enten som indledende konsultation, for at finde ud af om der skal mere til, for at komme i mål med helbredet, eller for at give dig en pejling på enkelte ting, du kan gøre anderledes for at bevare et godt helbred.

Vi starter altid med en kort indledende samtale, både så jeg kan danne mig et overblik over dine behov og dit helbred, men også så vi kan få forventningsafstemt. Kommer du med hele bagagen fuld af medicin og sygdomme er det ikke sikkert, at jeg kan få dig helt på rette spor alene ved en vitamin- og mineraltest, men det er et sted at starte. Efter samtalen udfører jeg den kinesiologiske test sammen med dig så vi kan se, hvad din krop reagerer på.

På grundlag af det du fortæller og de næringsstoffer du reagerer på vil jeg stille en række relevante spørgsmål, som også kan handle om din kost, din hverdagsrutine, om du er stresset, om du motionerer osv.

Til sidst får du en anbefaling på skrift med hvilke vitaminer/mineraler/små ændringer i din hverdag du kan gøre for at afstedkomme et helbred i bedre balance.

Det tager som regel 20 minutter, og vi kan nå omkring det mest vigtige indenfor denne tidsramme.

OBS! Har du være til en vitamin- og mineraltest med et helbredsproblem og vil du gerne i biopatisk behandling efterfølgende, så frafalder førstegangsgebyret for den biopatiske behandling (250,-), da jeg så allerede er bekendt med dit problem og kan spare lidt tid på journalføringen.


Leave a Reply

Your email address will not be published.